Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în politică: A murit într-un accident rutier, zdrobit de un TIR

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Un politician, care e şi un cunoscut om de afaceri, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident violent. Tragicul incident a avut loc la ieșire din Turda pe podul care duce spre comuna Mihai Viteazu. Potrivit informaţiilor date de poliţişti, politicianul a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un tir.

Accidentul în care Gigi Constantinescu - membru al Partidului România Unită - a murit s-a produs în urmă cu două zile. În vârstă de 62 de ani, politicianul care e din Turda care circula pe ruta Alba-Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune frontală cu tir. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a murit pe loc. Șoferul TIR-ului a spus că nu-și explică modul de producere al impactului, conform Turda News.

Citește și: FOTO Romania are cel mai mare studio de videochat din lume

Organizația locală a PRU Turda a transmis un mesaj în care își exprimă regretele față de "trecerea prematură la cele veșnice" a lui Gigi Constantinescu.

"Regretăm trecerea prematură la cele veșnice a prietenului și colegului nostru, Gigi Constantinescu. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis de Partidul România Unită - organizația Turda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.