Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în presă: Unul dintre cei mai titrați ziariști A MURIT, în trafic

lumanare

Lumea presei sportive din România este în stare de şoc. Un cunoscut jurnalist a încetat din viaţă la doar 47 de ani. Este vorba despre Valentin Damian de la Gazeta Sporturilor care a murit în urmă cu doar câteva minute, anunţă gsp.ro.

Citește și: SURSE! Indivizii care l-au escortat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ nu fac parte din clanuri! La ce renumit club din Capitală au fost bodyguarzi

Damian era unul dintre cei mai vechi și mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor. Acesta se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa, pentru că asta scria Vali Damian de ani buni: despre mașini și Formula 1. Undeva în nordul Bucureștiului i s-a făcut subit rău și un coleg de la "Adevărul" a încercat să-l ducă la spital. N-au ajuns prea departe și au chemat un echipaj SMURD. Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Șoselei Kiseleff. Era în stop cardiac.

Citește și: Vești bune pentru pensionari: Cine s-ar putea pensiona cu doi ani mai devreme

Echipajul a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viața lui. Miercuri, puțin înainte de ora 19:00, doctorii au consemnat vestea. Jurnalistul a încetat din viaţă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.