Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în PSD: Un important lider a fost găsit MORT! A fost membru în Comisia SRI și avea și o condamnare

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul deputat PSD de Dâmboviţa, Ion Stan, a murit, acesta avea afecţiuni cardiace şi diabet, iar anunţul decesului său a fost făcut, vineri, de către organizaţia PSD Dâmboviţa care a transmis un mesaj de condoleanţe.

''Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa - a primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a celui care, pentru o importantă perioadă de timp, a marcat destinul acestui partid, domnul Ion Stan. Acesta a fost prefect, deputat PSD (2000 - 2016), preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI şi preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani'', se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Citește și: A fost scos la vânzare castelul din Game of Thrones: Ce preț are acesta .

Potrivit PSD Dâmboviţa, Ion Stan a sprijinit comunitatea dâmboviţeană, prin numeroase proiecte pe care le-a susţinut din funcţiile deţinute, de prefect sau parlamentar.

''Personalitatea sa marcantă a fost susţinută de perseverenţa şi determinarea cu care a luptat pentru a ajuta la dezvoltarea comunităţii dâmboviţene, proiecte majore care s-au derulat în judeţul nostru, în diverse domenii, fiind legate de numele politicianului Ion Stan. Cu siguranţă, proiectul său de suflet rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, în a cărei renaştere s-a implicat foarte mult. Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Ion Stan a însemnat un model de seriozitate, corectitudine şi caracter, dovadă că permanent s-a bucurat de aprecierea şi admiraţia colegilor şi a prietenilor'', se mai arată în mesajul transmis de către PSD Dâmboviţa.

Citește și: Decizia inedită a lui Victor Ponta: A acceptat propunerea și va participa

Stan s-a retras din viaţa publică în 2016, odată cu condamnarea primită în luna ianuarie. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, fiind acuzat că a primit bani în timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri în schimbul înlesnirii câştigării unor contracte cu statul. Un complet de cinci judecători de la ÎCCJ a respins apelul declarat de Ion Stan şi a menţinut condamnarea dată în primă instanţă în martie 2015.

Citește și: Lovitură sub centură pentru Vodafone: Telekom i-a luat un om cheie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.