Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU la Hollywood: Un mare actor a murit, răpus de cancer - FOTO

lumanare

E din nou doliu în lumea cinematografiei mondiale. Asta după ce actorul Frank Pellegrino a murit la vârsta de 72 de ani, după o luptă cu cancerul la plămâni, potrivit US Weekly.

Frank Pellegrino a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul șefului FBI, Frank Cubitoso, din celebrul serial "Clanul Soprano". El a mai avut apariții remarcabile și în filmul ”Goodfellas” și în ” Lege și în ordine”. „Am pierdut o parte din New York , când le-am pierdut pe Frankie, NU există nimeni ca el, este un simbol”, a spus Bo Dietl, un prieten apropiat al actorului pentru Page Six.

Citește și: Tudor Chirilă, mesaj CHEIE pentru români: 'România a fost VÂNDUTĂ la ceas de seară'

Pe lângă lunga sa carieră în actorie, Pellegrino s-a făcut remarcat și în afaceri, având un lanț de restauranet de succes, cu mâncare italiană, în New York, Las Vegas și Hoollywood. Printre clienții săi fideli se numără staruri precum Woody Allen, Warren Buffett, Tony Bennett sau Michael Douglas. Locațiile sale apar și în filme extrem de cunoscute, printre care „Lupul de pe Wall Street” sau în videoclipurile mai multor artiști, cum ar fi “D.O.A.” al lui Jay-Z, anunță Libertatea.

Pellegrino a murit în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2.00, la spitalul Memorial Sloan Kettering, înconjurat de familie. El a fost diagnosticat cu cancer,anul trecut. De atunci el se recupera acasă și între tratamente, își făcea apariția la restaurantul din cartierul new-yorkez „Harlem”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.