Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU la Hollywood: a murit un actor celebru care a jucat Nașul sau Cool Hand Luke

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Este din nou doliu în lumea cinematografiei. Actorul Harry Dean Stanton, cunoscut pentru rolurile sale în Nașul II, Alien și Cool Hand Luke a murit din cauze naturale la vârsta de 91 de ani, informează BBC.

Citește și: ALERTĂ - SRI reacţionează la acuzaţiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir

Citește și: Victor Ciutacu reacționază DUR după ultimul comunicat al SRI şi ameninţă cu noi dezvăluiri: 'Dacă vreţi nume, încep să scriu'

Născut în SUA, la Kentucky, Stanton a avut o carieră întinsă pe durata a mai bine de șase decenii, apârând în zeci de filme.

Cele mai recente apariții ale sale: show-ul de succes al celor de la HBO - Big Love și noua serie din Twin Peaks. Ultimul său rol în Lucky va putea fi văzut pe finalul acestei luni.

Cel mai recent film al său, "Lucky", despre un ateu care începe să se împace propria soartă, urmează să fie lansat de Magnolia pe 29 septembrie. 

Prieten bun cu Jack Nicholson, Sean Penn şi Marlon Brandon, Harry Dean Stanton a colaborat cu regizori mari, ca Martin Scorsese ( The Last Temptation of Christ, Ultima ispită a lui Iisus, 1088) şi Francis Ford Coppola (One from the Heart, 1982; The Godfather, Naşul, 1972 ). 

Un excelent cântăreţ la armonică, îi plăcea să cânte blues cu Bob Dylan şi Kris Kristofferson, precum şi repertoriul mariachi pe care l-a cântat până la sfârşitul vieţii sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.