Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu la Hollywood: Unul dintre cei mai cunoscuţi producători a murit la 74 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Scenaristul şi producătorul de televiziune american Steven Bochco, autorul unor serii cult precum ''NYPD Blue'', ''Hill Street Blues'' sau ''LA Law'', a decedat la vârsta de 74 de ani, în urma unei îndelungi suferinţe cauzată de leucemie, a anunţat asistentul său personal, Phillip Arnold, citat luni de AGERPRES şi AFP.

Citeşte şi: 'Mortul lui Dragnea', acuzaţii DURE la sediul DNA. Cine a intrat de această dată COLIMATORUL bărbatului: 'Statul paralel Teleorman a distrus sute de oameni...'

Steven Bochco a murit duminică dimineaţa, înconjurat de familia şi prietenii săi, a precizat Arnold.

Laureat de zece ori cu distincţia Primetime Emmy Award şi creator al serialului de televiziune ''Doogie Howser, M.D.'', Steven Bochco era binecunoscut pentru abordarea sa îndrăzneaţă, dar şi pentru realismul său infailibil.

După anunţarea decesului său, reţelele de socializare au fost inundate de mesaje de regret de la Hollywood, semnate mai ales de unii dintre colaboratorii săi.

Directorul executiv al Disney, Robert Iger, a scris: "Astăzi, industria noastră a pierdut un vizionar, o forţă creatoare, un om care îşi asuma riscuri, un povestitor al unor istorisiri pline de spirit, politicos şi dotat cu o uimitoare capacitate de a şti ce îşi doreşte lumea. Am fost mult timp colegi şi prieteni şi sunt profund îndurerat''.

Pentru regizorul seriei ''Buffy the Vampire Slayer'', Joss Whedon, Steven Bochco a fost un om "complex, imprevizibil şi de o bunătate nemărginită". Bochco a ''schimbat televiziunea'' şi este ''o legendă'', în opinia lui Whedon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.