Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU NAȚIONAL în Ungaria, după eliminarea de la Mondiale: Ce scrie presa maghiară

www.stirileprotv.ro
steag Ungaria

Tristețe mare peste graniță, în Ungaria, după ce România a câștigat în meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2019. Jurnaliștii din țara vecină semnalează ”drama” tărită de jucătoarele maghiare pe teren.

”Drama: Chiar dacă am condus cu șase goluri, România a revenit. Ungaria a fost eliminată.” , a notat publicația Alfahir.hu. ”După o prăbușire dramatică, echipa națională de handbal a Ungariei nu a reușit să treacă în etapa următoare.” , a scris și publicația 24.hu.

Citește și: Vor avea românii mai multe zile libere de sărbători?

O altă publicație, Nemzeti Sport, titrează: ”Ungaria nu s-a calificat, România a câștigat în utlimele momente.” . România a fost la patru meciuri și jumătate precum un pacient care mai are puțin de trăit, dar cu un ajutor Divin a reușit să revină la viață. A învins Ungaria cu 28-27 în ultimele secunde și s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial.

Tricolorele au făcut 30 de minute memorabile cu Ungaria, reușind să revină de la un handicap de minus șase goluri la pauză (16-10). În minutul 59:52 a dat lovitura de grație prin Cristina Neagu. Atunci a fost marcat golul pentru 28-27, România a preluat conducerea pentru prima dată pe tabela de marcaj, suficient însă pentru a se califica între cele mai bune 12 naționale ale lumii.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, scandalizată! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.