Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în presă! Un director de ziar a murit la doar 46 de ani

Radu Pop
Romania TV
ana maria rebegia

Doliu în presă! Un director de ziar a murit la doar 46 de ani

Ana Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlăul, din Piatra Neamţ, a murit subit, la doar 46 de ani. ”Există refuzul de a crede că la 46 de ani un om atât de activ și de inimos, poate pleca atât de fulgerător.”, a scris o colegă din presă.

Ana Maria Rebegia, directoarea ziarului Ceahlăul, s-a stins din viață din cauza unui infarct miocardic. Inima ei a cedat fără ca înainte să manifeste vreun simptom vizibil, care s-o fi pus în alertă, potrivit viatanemteana.info.

„În dupa-amiaza zilei de 30 martie, a incetat din viață Ana Maria Rebegia, directoarea ziarului Ceahlăul. Există refuzul de a crede că la 46 de ani un om atât de activ și de inimos, poate pleca atât de fulgerător.

Cauza cea mai probabilă ar fi un accident vascular

Cauza cea mai probabilă ar fi un accident vascular. Ana era de ani de zile într-o luptă contra cronometru în a ține pe piață ziarul Ceahlăul, zi și noapte preocupată de cum să nu abdice. Nici nu mi-o amintesc decât muncind, întrebându-se cum să rezolve problemele care se adunau și se tot adunau, toate pe umerii ei. Ieri, când am văzut-o pentru ultima oară, își punea aceeași întrebare, ce să mai facă!!!. ”Nu știu ce să mai fac, unde să mă mai duc!”

Acolo unde te-ai dus atât de repede, să-ți fie eternitatea lumină, Ană dragă!”, a scris Mariana Oltean Tudose, de la Viața Nemțeana.

Cei de la “Monitorul de Neamţ”, publicaţie la care Ana Maria Rebegia a lucrat timp de 15 ani, între 1998 şi 2013, înainte de a pleca la Ceahlăul, o amintesc pe aceasta în contextul unei întregi galerii de jurnalişti nemţeni trecuţi în ultima vreme la cele veşnice.

“Cel de Sus pare că vrea cu tot dinadinsul să-si facă o redacţie puternică în Ceruri şi a chemat-o alături de el şi pe colega Ana Maria Rebegia. După Nicu Stanciu, Tatiana Munteanu, Costică Calimac, Ioan Creţu, Lăcrămioara Buga, Tudor Ciobotaru, Ion Asavei, şi Ana Maria a plecat la stele să completeze un colectiv redacţional care în vremuri trecute, dar niciodată apuse, trudea pe pământ întru căutarea adevărului pe care să-l transforme în ştire de ziar.

Cuvintele, cum altfel, sunt mereu prea puţine şi prea sărace pentru a cuprinde o astfel de despărţire de un fost camarad întru ale slovelor. Prea puţine şi prea sărace pentru a descrie durerea despărţirii mult prea timpurii, prea puţine şi prea sărace pentru a rememora ani de trudă împreună pe un ogor de cele mai multe ori arid, aşa cum e cel al presei”, au scris cei de la Monitorul de Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.