Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu - Un cunoscut actor a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actorul neozeelandez Pua Magasiva, cunoscut din serialele "Power Rangers" și "Shortland Street", a murit la vârsta de 38 de ani, relatează nydailynews.com, potrivit Mediafax.

Decesul său, care a avut loc pe 11 mai, a fost confirmat de autoritățile locale. Un purtător de cuvânt al poliției a afirmat că nu există suspiciuni cu privire la moartea actorului.

Magasiva a devenit celebru prin apariția în serialul "Shortland Street", în care a apărut în peste 300 de episoade. El a jucat rolul asistentului Vinnie Kruse-Miller între anii 2003 și 2006, respectiv între 2011 și 2018.

"Suntem absolut devastați de veștile tragice cu privire la Pua Magasiva. Pua a fost un membru iubit al companiei South Pacific Pictures pentru mulți ani, iar gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa în acest moment", a fost mesajul publicat pe pagina oficială a producției "Shortland Street" de pe rețeaua de socializare online Instagram.

Citește și: Primul documentar despre Michael Schumacher va fi lansat la Festivalul de Film de la Cannes: 'Cariera sa merită să fie celebrată'

Cel mai cunoscut rol al actorului a fost cel al lui Shane Clarke/ Red Wind Ranger din "Power Rangers Ninja Storm", al 11-lea sezon al serialului "Power Rangers". "Este incredibil de trist să aud că a murit un membru al familiei noastre. Nimic nu va mai fi la fel. Pua, ne va fi foarte dor de tine. Ai fost centrul energiei atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor", a afirmat Jason Chan, colegul său din cunoscuta producție, pe rețeaua de socializare online Facebook.

Pua Magasiva a mai avut apariții episodice în serialele "Power Rangers Dino Thunder" - al 12-lea sezon din "Power Rangers" - și în serialul de comedie neozeelandez "Diplomatic Immunity". În 2007, el a jucat în filmul horror american "30 Days of Night".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.