Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz a fost învins: A pierdut procesul cu fostul manager al Filarmonicii Banatul

pressalert.ro
Dominic Fritz

Curtea de Apel Timişoara (CAT) a respins, vineri, definitiv, recursul formulat de administraţia condusă de Dominic Fritz împotriva unei sentinţe civile, favorabile fostului manager al Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni, astfel că primăria nu va putea organiza concurs pentru ocuparea postului, care rămâne în stadiu de interimat.

"Respinge recursul formulat de recurentul - pârât primarul municipiului Timişoara în contradictoriu cu intimatul - reclamant Ioan Coriolan Gârboni împotriva sentinţei civile nr. 728/12.07.2021 pronunţate de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 2762/30/2021. Obligă recurentul - pârât primarul municipiului Timişoara la plata sumei de 1.190 lei către intimatul - reclamant Ioan Coriolan Gârboni cu titlul de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă", se arată, vineri, pe site-ul CAT.

Citește și: Primesc ce au votat! Dominic Fritz a început 'revoluția' cu propriii angajați: A angajat o firmă de avocatură pentru a se apăra în procesele cu sublaternii

În aceste condiţii, Primăria Timişoara nu mai poate organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Filarmonicii Banatul, pana la finalizarea pe fond a procesului. Conducerea este asigurată prin interimat de Ovidiu Andriş, numit de primar, scrie agerpres.ro.

Ovidiu Andriş îşi depusese dosarul la concursul demarat de primărie pentru funcţia de director al Filarmonicii Banatul, însă acesta a fost suspendat prin decizie a instanţei judecătoreşti după ce fostul manager a înaintat o contestaţie. La concurs au fost depuse cinci dosare, unul fiind respins, respectiv cel al lui Ovidiu Andriş, pentru că nu avea experienţă managerială de minimum trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.