Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz, cu jalba în proţap la Ministerul de Interne - Primarul imigrant se plânge că sunt prea mulţi migranţi în Timişoara

dominic fritz

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a venit la Ministerul Afacerilor Interne pentru a discuta cu ministrul Lucian Bode despre problema migranţilor care vin din Serbia şi vor să treacă ilegal graniţa cu Ungaria.

"Vreau să atrag atenţia asupra faptului că noi avem acum peste două treimi din aceşti migranţi care sunt înregistraţi la Timişoara. Mulţi dintre ei revin la Timişoara după ce sunt cazaţi în centre peste tot în ţară, pentru că din Timişoara speră să plece mai departe. Aşa că Timişoara este oraşul care suportă consecinţele acestui fenomen şi eu o să am o discuţie cu domnul ministru despre cum putem să combatem ca naţiune acest fenomen, pentru că noi ca oraş nu putem să rezolvăm această problemă naţională", a declarat, marţi, Dominic Fritz, în faţa MAI, potrivit Agerpres.

El a precizat că există o zonă în jurul Gării de Nord din Timişoara unde sunt zeci de migranţi care nu au unde să stea şi acest lucru creează şi o problemă socială.

Primăria Timişoarei a plasat în carantină, în numai două săptămâni, peste 1.000 de străini care au vrut să ajungă ilegal în ţara noastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.