Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz ÎI CONTRAZICE pe Vlad Voiculescu și Florin Cîțu: În Timișoara NU se pot vaccina oamenii sub 55 de ani

dominic fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, îi contrazice pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și premierul Florin Cîțu, care spun că în Timișoara există doze suficiente pentru vaccinare. Concret, Timișoara dispune de peste 20.000 de doze, care se împart între localitățile din județ. Fiind însă vorba de vaccin AstraZeneca, doar cei cu vâsta sub 55 de ani se pot vaccina, iar înscrierea e condiționată de bolile cronice. În mare parte oamenii care ajung la ATI au peste 55 de ani.

Citește și: Florin Cîțu DĂ FLIT contestatarilor: interzicerea cumulului pensie - salariu de la stat NU va bloca niciu domeniu .

 

"Dl. primar Dominic Fritz a solicitat oficial, în repetate rânduri, încă din februarie suplimentarea dozelor de vaccin pentru Timișoara. În ceea ce privește numărul de locuri libere, din informațiile pe care dl. primar le are, acestea sunt pentru vaccinurile cu AstraZeneca. Aceste vaccinuri sunt destinate inoculării celor sub 55 de ani cu vaccinul AstraZeneca, iar în acest moment persoanele sub această vârstă au voie să se programeze doar dacă suferă de boli cronice", transmite Bogdan Marta, consilierul primarului Dominic Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.