Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz îl contrazice pe Emil Boc și-l laudă pe Vlad Voiculescu

pressalert.ro
Dominic Fritz

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz (USR), nu este de acord cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL) care a reproșat Guvernului problema intrării în scenariul roșu a localităților care testează masiv spre deosebire de localitățile care testează puțin.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

„Felul in care se testeaza tine de fiecare judet. Din partea Guvernului ma astept la transparenta si ma bucur ca Ministerul Sănătății (condus de Vlad Voiculescu, USR, n.red.) a anuntat un sistem in care felul in care se testeaza se va transparentiza si vom vedea care judete testeaza mai mult. Nu tine de Guvern, ma astept de la colegii din toate judetele sa aiba o atitudine corecta fata de modul de testare”, a spus primarul Timișoarei, vineri, la Antena 3.

Punctul său de vedere a venit la scurt timp după ce, tot la Antena 3, Emil Boc își exprimase nemulțumirile legate de faptul că la Cluj-Napoca se pun în pericol economia și educația pentru că se fac multe teste COVID-19.

Timișoara și Cluj-Napoca se află în scenariul roșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.