Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz ÎL SCUTURĂ pe Cîțu, după ce Timișoara a primit ZERO lei de la guvern: MIROASE a răzbunare politică

dominic fritz

„Medgidia, oraș din județul Constanța pe care îl respect, are 10% din locuitorii Timișoarei și a primit o alocare de 20 milioane de lei. Timișoara - nimic”, scrie pe Facebook primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care critică modul de aocare a banilor de la Guvern: „Miroase a răzbunare politică”.

„Din 1 miliard de lei pentru municipiile, orașele și comunele României, Timișoara nu a primit niciun leu. La fel ca celelalte localități din Timiș conduse de primari USRPLUS, Dumbrăvița, Cenad, Foeni. Aceste alocări de fonduri nu sunt , ci reprezintă bani pentru nevoile urgente ale localităților noastre, pentru care contribuim în mod generos la bugetul de stat. Medgidia, oraș din județul Constanța pe care îl respect, are 10% din locuitorii Timișoarei și a primit o alocare de 20 milioane de lei. Timișoara - nimic. Miroase a răzbunare politică. Dar cu ce sunt de vină timișorenii pentru ce se întâmplă la București?”, scrie pe Facebook Dominic Fritz.

El afirmă că banii din Fondul de rezervă nu sunt pentru primari, ci pentru comunitate, iar Timișoara merită susținută de către Guvern, oricine ar fi primarul Timișoarei.

„Timișoara contribuie substanțial la bugetul de stat al României, dar nu primește bani pe măsura contribuției. Nu doar acum, se întâmplă de 30 de ani. De 30 de ani Timișoara contribuie mai mult la bugetul țării decât primește. Adevărul este că Timișoara este ce este prin forțe proprii, datorită spiritului antreprenorial al timișorenilor și investitorilor care au văzut potențialul orașului. Nevoia urgentă a momentului, pentru Timișoara, este susținerea din bugetul de stat a costurilor pentru continuarea termoficării orașului. Cvadruplarea (!!!) prețului de gaz nu va putea fi suportată doar de bugetul local și nici de abonații Colterm. E matematic imposibil. Dacă vrem să avem căldură în spitalele, școlile și gospodăriile Timișoarei în această iarnă, Guvernul va trebui să își asume o parte a poverii”, conchide Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.