Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz trece la amenințări în alianța cu PNL: viceprimarul liberal va fi lăsat fără atribuții dacă nu votează ce vrea USR

renasterea.ro
dominic fritz cosmin tabara

Alianța PNL - USR poate fi descrisă ca una cu năbădai! La Timișoara, Dominic Fritz a lăsat la o parte alura de politician neexperimentat și a trecut direct la amenințări. După ce PNL a blocat mai multe proiecte de-ale administrației, refuzând să voteze propunerile USR, Dominic Fritz îl amenință pe primarul liberal Cosmin Tabără că îl lasă fără atribuții. În Timișoara, Primăria e condusă de PNL și USR. Culmea este că Dominic Fritz i-a cedat viceprimarului PNL chiar și o bună parte din atribuțiile sale de edil-șef.

”I-am transmis domnului Tabără că așteptarea mea este că un viceprimar care conduce într o bună parte aparatul primăriei trebuie să își arate apartenența la această conducere și în voturile sale în Consiliul Local și că mă aștept că domnul viceprimar să susțînă proiectele administrației în Consiliul Local. Dacă în viitor această susținere nu se materializează, pentru că nu este o susținere care se da doar din vorbe, atunci îmi rezerv dreptul să schimb felul în care sunt delegate atribuțiile mele la viceprimari. Cred că este important, pentru igienă administrativă în Primăria Timișoara, să fim o echipa de conducere în care aparatul să aibă încredere și să nu apară constant impresia că lucrăm în două echipe diferite pentru că există un singur aparat de specialitate, al primarului, condus de primar, iar atribuțiile delegate viceprimarilor funcționează pe baza încrederii, de aceea voi fi foarte atent cum se va materializa această susținere pentru aparatul administrativ în viitor”, a declarat Dominic Fritz, potrivit Opinia Timișoarei.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.