Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem, Sofia Kenin şi Venus Williams au primit câte un wild-card pentru US Open 2022

www.agerpres.ro
Dominic Thiem
Thiem, fost număr 3 mondial, ocupă în prezent locul 228 în clasamentul ATP, după un an 2021 în care nu a putut juca din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. El a câştigat US Open în 2020, după trei finale pierdute în Marele Şlem (Roland Garros 2018 şi 2019, Australian Open 2020).

Ceilalţi jucători invitaţi anul acesta la turneul newyorkez sunt australianul Rinky Hijikata şi americanii Emilio Nava, Sam Querrey, JJ Wolf, Learner Tien şi Ben Shelton.

La feminin, Venus Williams, în vârstă de 42 de ani, care nu şi-a anunţat încă retragerea, spre deosebire de sora sa mai mică, Serena, care va pune capăt prestigioase sale cariere la US Open, a primit un wild card pentru turneul pe care l-a câştigat în 2000 şi 2001.

Alături de Venus Williams au mai beneficiat de invitaţii compatrioata sa Sofia Kenin, laureata Australian Open 2020, aflată în cădere liberă începând de anul trecut, alături de alte patru jucătoare americane, Elizabeth Mandlik, Peyton Stearns, CoCo Vandeweghe şi Eleana Yu, şi de australianca Jaimee Fourlis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.