Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem vede acest an ca ultima sa şansă de a urca în clasamentul ATP

www.agerpres.ro
Dominic Thiem

Dominic Thiem vede acest an ca ultima sa şansă de a urca în clasamentul ATP

Tenismanul austriac Dominic Thiem, campionul de la US Open din 2020, a declarat că acest sezon este ultima lui şansă de a reveni la nivelul său obişnuit şi de a urca în clasamentul ATP, după ce accidentările au determinat prăbuşirea sa în ierarhie, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

''Văd sezonul acesta ca ultima mea şansă. Dacă reuşesc, se poate întâmpla rapid. Au trecut doi ani de la accidentare, am terminat 2022 pe locul 100 şi anul trecut pe 98. Dacă voi încheia anul din nou pe locul 100, trebuie să mă gândesc dacă mai merită să continui. Sunt în clasamente de doi ani acolo unde nu aş vrea să fiu. Sunt urmărit de senzaţia că aş putea juca o lungă perioadă de timp şi la nivelul dorit de mine'', a spus Thiem pentru ziarul austriac Der Standard.

Tenismanul austriac a anunţat că s-a despărţit de antrenorul său Benjamin Ebrahimzadeh, cu care colabora din aprilie 2023, după Australian Open, unde a fost eliminat de canadianul Felix-Auger Aliassime.

Thiem, 30 ani, fost număr 3 mondial în martie 2020, nu a mai reuşit să revină la nivelul său cel mai bun după accidentarea de la încheietura mâinii din 2021, astfel că a ieşit din Top 300 în 2022.

Dublu finalist la Roland Garros, Thiem a încheiat anul 2023 pe locul 98 ATP, iar în prezent este al 90-lea, dar a fost eliminat din primul tur la Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.