Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominika Cibulkova, fost număr 4 WTA, a anunțat că va deveni mamă, la o lună după ce s-a retras din tenis

Dominika Cibulkova

Fosta tenismenă Dominika Cibulkova a anunțat, marți, că va deveni mamă pentru prima oară, la o lună după ce a confirmat că a decis să își încheie cariera, anunță MEDIAFAX.

Cibulkova, fost număr 4 WTA, a anunțat că va avea un prim copil cu soțul său, Michael Navara: "Mă simt mai mult decât binecuvântată și entuziasmată să vă anunț că vom fi o familie formată din trei persoane", a scris slovaca, marți, pe contul său de Instagram.

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi .

Dominika Cibulkova, în vârstă de 30 de ani, şi-a anunţat retragerea din tenis, marţi, 12 noiembrie, odată cu lansarea cărţii sale - "Tenisul este viaţa mea".

"Nu a fost o decizie luată peste noapte. A fost un proces îndelungat. Eram convinsă încă de când am jucat contra lui Azarenka, la Miami, că acela poate fi ultimul meu meci. Apoi am vorbit cu antrenorul meu, care mi-a reamintit că am promis că voi juca la Fed Cup, pentru a-mi putea lua rămas bun în faţa fanilor din Slovacia", declarat Cibulkova, la acel moment.

Dominika Cibulkova s-a născut în Bratislava, în mai 1989, şi a devenit jucătoare profesionistă de tenis în 2004. În cariera sa, slovaca a câştigat opt titluri WTA - cel mai important în 2016, la Turneul Campioanelor - şi a ajuns în finală la alte 13 întreceri.

La turneele de Mare Şlem, cea mai bună performanţă a obţinut-o la Australian Open, în 2014, unde a fost învinsă în finală de chinezoaica Na Li, scor 6-7 (3), 0-6.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Cea mai bună clasare a lui Cibulkova a avut loc în martie 2017, când s-a aflat pe locul 4 WTA. În 2019, sportiva din Slovacia a disputat 13 jocuri, terminându-şi cariera cu 450 de victorii şi 299 de înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.