Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Domnul Gox, hamsterul care tranzacționează criptomonede, a făcut mai mulți bani decât Warren Buffet

goxx capital
goxx capital

Domnul Goxx este remarcabil din două motive: în primul rând, câștigă bani mai eficient decât mulți profesioniști care joacă pe bursă. În al doilea rând, domnul Goxx este un hamster.

Rozătorul cu spirit de afaceri are un birou de "comerț" atașat cuștii sale obișnuite. În fiecare zi, când intră în birou, începe un flux live pe Twitch, iar contul său de Twitter anunță adepții: domnul Goxx a început o sesiune de tranzacționare.

Rulând în „roata de intenție”, el selectează criptomoneda pe care ar dori să o tranzacționeze, pe măsură ce roata se rotește prin diferitele opțiuni. Biroul său are două tuneluri în apropiere: unul pentru cumpărare, unul pentru vânzare, informează BBC.

De fiecare dată când trece printr-un tunel, dispozitivele electronice conectate la biroul său finalizează o tranzacție conform dorințelor domnului Goxx.

Mințile din spatele finanțistului cu blană sunt doi bărbați de 30 de ani, din Germania.

„Am simțit că totul devine din ce în ce mai scump în aceste zile și că economiile sunt foarte greu de realizat”, au spus ei.

„Se pare că majoritatea oamenilor din generația noastră nu văd nicio altă șansă decât să își arunce o mare parte din economiile pe piața cripto, fără să aibă nici o idee despre ce se întâmplă acolo."

Prima lună a fost dură. Domnul Goxx a început pe 12 iunie cu 326 EUR (278 GBP), plasând o comandă pentru Stellar (XLM). O lună și 95 de comenzi mai târziu, Goxx Capital a scăzut cu 7,3%.

Însă, începând cu 27 septembrie, performanța în cariera traderului curajos a crescut cu 19,41%.

Aceasta depășește nu numai rentabilitatea pe piețele bursiere importante, cum ar fi FTSE 100 sau Dow Jones, ci și performanța investiției companiei supreme Warren Buffet, Berkshire Hathaway, conform calculelor site-ului de știri cripto Protos.

Și chiar și pe piața criptografică, domnul Goxx a ieșit uneori ușor înaintea Bitcoin, cea mai mare dintre monede.

Totuși, proprietarii hamsterului avertizează de fiecare dată că mișcările și "deciziile" unu hamster nu sunt sfaturi de investiții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.