Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump avertizează China - Nimeni nu va mai profita de pe urma SUA

Reuters
Donald Trump

Preşedintele Donald Trump a declarat că "nimeni nu va mai profita" de pe urma Statelor Unite şi a denunţat excedentul comercial al unor ţări, o referire la China, informează mediafax.

"Nimeni nu va mai profita de pe urma Statelor Unite. Nu vom mai permite ca angajaţii noştri să devină victime", a spus Donald Trump de la tribuna Adunării Generale ONU.

Liderul de la Casa Albă a denunţat excedentul comercial al unor ţări şi produsele străine aduse pe piaţa din Statele Unite.

Preşedintele SUA a subliniat că secretarul de Stat american, Mike Pompeo, va revizui modul în care Statele Unite oferă asistenţă în străinătate. "Vom acorda asistenţă doar celor care ne respectă, celor care ne sunt prieteni", a spus Trump.

"America este condusă de americani", a insistat Donald Trump, criticând Curtea Penală Internaţională (CPI), Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) şi Consiliul ONU pentru Drepturile Omului.

Liderul SUA a dat asigurări că reţeaua teroristă Stat Islamic va fi învinsă.

Donald Trump a subliniat că el respectă politicile în materie de imigraţie ale altor ţări, cerând reciprocitate în această problemă.

"Pentru a stimula potenţialul incredibil al cetăţenilor noştri, trebuie să protejăm bazele. Trebuie să protejăm suveranitatea şi independenţa. În acest fel, vom găsi noi modalităţi de cooperare", a subliniat Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.