Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a ajuns în Florida, unde va sărbători în familie Ziua Recunoştinţei

www.stirileprotv.ro
Donald Trump fiu

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a ajuns marţi seara în Florida, unde va sărbători joi Ziua Recunoştinţei, în compania familiei, la proprietatea sa, Mar-a-Lago, din Palm Beach, transmite EFE. Potrivit sursei citate, Trump este însoţit de membri ai familiei, printre care soţia sa, Melania Trump, şi fiul său de 10 ani, Barron, dar şi de Reince Priebus, viitorul său şef de cabinet la Casa Albă.

Autorităţile federale şi locale au stabilit zone de securitate aeriană şi maritimă pentru a-l păzi pe viitorul preşedinte al SUA - care îşi va prelua funcţia pe 20 ianuarie - pe durata şederii în Florida, prima de când a câştigat alegerile din 8 noiembrie. Administraţia Federală a Aviaţiei a instituit, începând de marţi şi până duminică, restricţii temporare de zbor pe o rază de circa 3,7 mile în jurul complexului privat al lui Trump, în Palm Beach. De asemenea, Garda de Coastă a fixat trei zone de securitate maritimă în acelaşi interval pentru a preveni "acte teroriste, sabotaje sau alte acte subversive, accidente sau alte cauze de natură similară".

În 1985, Donald Trump a cumpărat proprietatea din Palm Beach, ale cărei clădiri datau din anii 20, şi a transformat-o într-un club privat, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.