Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump A CEDAT: RENUNȚĂ la cel mai CONTROVERSAT proiect al său, după critici de la toți liderii mondiali, dar și de la familie

captura TV
Trump semnare

Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri că va semna un document care să contribuie la evitarea separării membrilor familiilor de migranţi care trec ilegal frontiera dintre Mexic şi SUA, transmit Reuters şi AFP, informează Agerpres.

''Vrem să păstrăm familiile împreună. Voi semna ceva în curând'', a explicat Trump. El a spus că documentul respectiv va fi urmat de o lege.

Administraţia americană a devenit ţinta criticilor interne şi internaţionale după ce peste 2.300 de minori au fost separaţi de părinţii lor în ultimele cinci săptămâni, în aceste cazuri fiind vorba de familii de migranţi.

Vezi și: Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, ar fi intervenit în stoparea politicii de 'toleranță zero' inițiată de președintele american față de migranți

Camera Reprezentanţilor a Congresului SUA urmează să supună la vot joi două proiecte de lege care ar stopa practica separării familiilor de migranţi şi ar soluţiona şi alte probleme legate de imigraţie.

Republicanii au subliniat însă că nu sunt siguri că vreuna dintre aceste măsuri va obţine suficient sprijin legislativ pentru a fi aprobată.

Rezultatele unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos date publicităţii marţi indică faptul că mai puţin de 33% dintre americani susţin politica administraţiei Trump în domeniul imigraţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.