Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a cerut să i se spună altfel: Ce titulatură și-a ales politicianul miliardar

Donald Trump nebun

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, s-a autoproclamat joi din nou 'Mister Brexit', la o zi după ce a apărut la un miting în SUA cu britanicul Nigel Farage, fostul lider al partidului antiimigraţie UKIP şi care a condus campania din Marea Britanie în favoarea ieşirii acestei ţări din Uniunea Europeană, transmite EFE.

'Îmi puteţi spune Mr. Brexit', a spus Trump la un miting desfăşurat la Manchester (New Hampshire), în nord-estul SUA. Trump a profitat de ocazie pentru a o ataca din nou pe contracandidata sa democrată, Hillary Clinton, pe care a acuzat-o că îi 'ameninţă pe alegători' şi că îi prezintă 'pe americanii decenţi drept rasişti'. '(...) sunt aceleaşi tactici pe care le-a folosit establishment-ul (britanic) pentru a încerca să-i sperie pe cetăţenii britanici ca să nu voteze pentru schimbare', a spus Trump, care a adăugat: 'Nu a funcţionat acolo, nu va funcţiona nici aici'. 'Americanii sunt pregătiţi să voteze pentru libertate, şanse şi dreptate. Sunt pregătiţi să recapete controlul asupra viitorului lor', a continuat candidatul republican.

Citește și: Ea deține cea mai mare colecție de ochelari de soare / VIDEO

Ultimele sondaje de opinie îi oferă lui Hillary Clinton un avantaj confortabil în faţa lui Trump, atât la nivel naţional, cât şi în statele-cheie care vor decide rezultatul scrutinului prezidenţial din 8 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.