Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a fost băgat în ședință de Secret Service după ultimele declarații

extratv.com
Donald Trump

Donald Trump a participat miercuri la primul său briefing confidenţial cu reprezentanţi ai serviciilor de informaţii americane, un privilegiu rezervat candidaţilor la Casa Albă pentru a-i pregăti pentru responsabilităţile care le-ar putea reveni, relatează AFP.

Candidatul republican la Casa Albă s-a deplasat la sediul FBI din New York pentru a participa la această reuniune de informare pe teme de securitate, potrivit postului ABC, întrucât imobilul dispune de săli securizate.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

Briefingurile pe teme de securitate naţională sunt organizate de Biroul Directorului informaţiilor americane, şeful comunităţii de intelligence din SUA. Democrata Hillary Clinton ar urma să beneficieze şi ea de acestea, însă separat.

Şedinţele de informare vizează pregătirea candidaţilor pentru funcţia supremă în stat, în caz de victorie în alegerile din noiembrie, furnizându-le informaţii privind ameninţările existente în lume la adresa SUA. Însă, potrivit NBC, Donald Trump nu va primi nicio informaţie privind operaţiuni de intelligence sau de spionaj.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

Doi dintre apropiaţii săi, guvernatorul de New Jersey, Chris Christie, şi generalul în retragere Michael Flynn, fost şef al Agenţiei de informaţii militare, ar fi participat şi ei la întrevedere.

Democraţii sunt îngrijoraţi în privinţa accesului pe care Donald Trump îl va avea la informaţii sensibile. Preşedintele Barack Obama i-a adresat la începutul lui august un avertisment foarte puţin voalat în acest sens.

"Dacă vrea să devină preşedinte, trebuie să se comporte ca preşedinţii. Iar asta înseamnă să poată asista la acest briefinguri fără a le dezvălui conţinutul", a spus Obama, scrie agerpres.ro.

Citește și: S-a dovedit științific: Cum îți afectează pornografia viața

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.