Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a fost CUCERIT de Kim Jong Un: Cuvintele folosite pentru dictatorul nord-coreean i-a UIMIT pe americani

AP
Kim Trump

Preşedintele american Donald Trump a declarat într-un interviu pentru ABC News în Singapore că dezarmarea nucleară a Coreii de Nord ar putea începe chiar de acum, scrie The Guardian.

Întrebat dacă cei din Coreea de Nord vor fi obligaţi să renunţe la armele nucleare, Trump a declarat: „Da. Vor scăpa de ele. Chiar cred că vor face acest lucru. Am ajuns să îl cunosc (n.r. pe Kim Jong Un) într-o perioadă scurtă”.

Citește și: Surpriză de proporții! Ce sumă uriașă câștigă lunar Mălin Bot ca jurnalist și cine îl finanțează .

Trump a continuat: „Este vorba de o dezarmare nucleară. Va avea loc o dezarmare totală şi va începe foarte curând, cred că va începe de acum”, scrie news.ro.

Întrebat de ce are încredere în liderul nord-coreean, Kim Jong Un, Trump a răspuns că pe parcursul vieţii sale a descoperit că „persoanele în care ai cea mai puţină încredere se dovedesc a fi cele mai onorabile”.

Citește și: Kate Middleton, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana: Câți bani a dat aceasta pe o rochie-Prețul este uluitor

După ce moderatorul a adus în discuţie faptul că tatăl lui Kim nu şi-a respectat angajamentele faţă de SUA, Trump a declarat: „Kim a vorbit despre acest lucru şi a spus că tatăl său a avut motivele lui, deoarece SUA nu şi-au respectat angajamentele. Dar acest lucru nu este relevant. Nu au ajuns niciodată atât de departe.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.