Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a fost CUCERIT de Vladimir Putin: 'Am avut un dialog direct, deschis, profund productiv' - VIDEO

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat că întâlnirea cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, s-a defăşurat "foarte bine" şi este "un bun început".

"Am avut un dialog direct, deschis, profund productiv. S-a desfăşurat foarte bine", a declarat Donald Trump, catalogând întrevederea cu Vladimir Putin drept "un bun început", scrie mediafax.ro.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Liviu Dragnea! Acest magazin a fost închis – Familia liderului PSD a pierdut o sumă uriașă

"Dezacordurile între ţările noastre sunt cunoscute, iar eu şi preşedintele Putin am discutat pe larg astăzi despre aceste lucruri. Relaţiile noastre nu am mai fost niciodată mai proaste decât acum. Dar situaţia a început să se schimbe de acum patru ore. Chiar şi în timpul tensiunilor Războiului Rece, când lumea arăta cu mult diferit comparativ cu situaţia de acum, Rusia şi Statele Unite au putut menţine un dialog puternic", a adăugat Trump.

Liderul de la Casa Albă a explicat că a abordat în cursul întrevederii problema ingerinţelor ruse în scrutinul din SUA. "Am simţit că mesajul trebuie transmis cel mai bine personal, am vorbit mult despre asta", a spus Trump, fără a oferi detalii.

Citește și: Economistul Florin Cîțu denunță „Găinăria fiscală Dragnea Vâlcov”! „Au sărit calul”

Donald Trump a subliniat că investigaţia privind ingerinţele ruse a afectat relaţiile între "cele mai mari puteri nucleare din lume", reiterând că echipa sa de campanie electorală nu a avut "niciun contact" cu Moscova.

"Proliferarea nucleară, stoparea acesteia reprezintă cel mai mai important lucru", a insistat Donald Trump.

Citește și: Începutul sfârșitului! O primă mutare care ar putea conduce la concedierea tuturor angajaților McDonald’s

La rândul său, Vladimir Putin a catalogat "absurde" acuzaţiile privind ingerinţele electorale ruse. "Procurorul special american Robert Mueller poate utiliza un tratat bilateral prin care să facă o solicitare, iar noi îi vom interoga pe indivizii suspectaţi de implicare în infracţiuni", a spus Putin, referindu-se la ancheta din Statele Unite privind ingerinţele Moscovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.