Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a încercat să posteze de pe contul Președinției SUA și alte conturi după ce Twitter i-a blocat contul personal/ Reacția rețelei

captura Twitter
cont suspendat Trump

La scurt timp dupa ce Twitter i-a suspendat definitiv contul personal, Donald Trump a incercat sa posteze de pe contul presedintiei SUA, @POTUS. Cu toate acestea, mesajele au fost sterse aproape imediat. Ulterior, Trump a mai incercat sa posteze si pe contul echipei sale de campanie, @TeamTrump, dar mesajele i-au fost din nou sterse, iar contul suspendat.

In cele cateva tweet-uri pe care le-a scris si care au fost sterse in cateva minute, Trump isi arata indignarea fata de Twitter, la "stanga radicala" sau la Sectiunea 230, o lege care le permite companiilor media sa-si controla platformele online asa cum considera.

In urma incidentului, Twitter a anuntat ca limiteaza conturile @POTUS si @WhiteHouse, ambele fiind oficiale, controlate de Guvernul SUA. Totusi, nu are de gand sa le suspende, cu toate ca exista o posibilitate sa se intample asta in viitor, "daca ar fi cu adevarat nevoie pentru a diminua daunele", potrivit CBS News, citat in businessindifer.com.

Trump a incercat sa isi foloseasca si contul de campanie, @TeamTrump, dar profilul a fost suspendat.

Contul lui Trump pe Facebook a fost, de asemenea, suspendat, pentru o perioada de cel putin doua saptamani, pana cand Joe Biden va prelua oficial mandatul de presedinte al SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.