Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a numit-o consilier prezidențial pe șefa sa de campanie

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a numit-o joi consilier prezidenţial pe şefa campaniei sale, Kellyanne Conway, transmite EFE.

"A fost o consilieră de încredere şi un strateg care a jucat un rol crucial în victoria mea. Este o apărătoare neobosită şi tenace a agendei mele şi ştie de o manieră incredibilă cum să comunice cu eficacitate mesajul nostru", a precizat Trump, într-un comunicat de anunţ, scrie agerpres.ro.

Conway, 49 de ani, va fi una dintre femeile cele mai puternice de la Casa Albă, după ce a făcut istorie ca prima şefă de campanie câştigătoare a unor alegeri în SUA, notează EFE.

Ca şi consilier prezidenţial, Conway "va continua rolul său de consilieră apropiată" a lui Trump şi va lucra împreună cu restul echipei de încredere a magnatului "pentru a comunica şi pune în aplicare priorităţile şi acţiunile legislative ale Guvernului", a explicat joi echipa de tranziţie.

Ea a spus în mai multe ocazii că ar prefera un rol de consilier extern Casei Albe, dar, într-un final, Donald Trump a convins-o să accepte un birou în Aripa Vest.

"Este foarte dificil să-i spui nu, (Trump) este foarte convingător", a comentat Conway, la MSNBC.

Unul dintre motivele pentru care ezita să se alăture administraţiei Trump ţinea de aspecte personale, trebuind să se mute din New Jersey la Washington cu cei patru copii şi soţul său, pentru a exercita o funcţie de maximă exigenţă şi enormă presiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.