Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a scăpat: Precizările venite de la Casa Albă despre tratamentul făcut cu hidroxiclorochină

Tha New York Times
Donald Trump

Preşedintele american, Donald Trump, nu a constatat niciun efect secundar în cursul tratamentului de două săptămâni cu hidroxiclorochină pe care a decis să îl ia cu caracter preventiv împotriva coronavirusului, a anunţat miercuri medicul Casei Albe, notează AFP.

"Preşedintele a terminat acest tratament în deplină siguranţă şi fără efecte secundare", a precizat doctorul Sean Conley într-un comunicat privind starea sănătăţii preşedintelui.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli

"Continuă să fie supus regulat la teste COVID-19 şi până în prezent rezultatele au fost negative", a adăugat el, scrie agerpres.ro.

Utilizată de multă vreme contra paludismului, hidroxiclorochina, a cărei eficienţă împotriva COVID-19 nu a fost demonstrată riguros niciodată, a stârnit controverse.

Citește și: Nelu Tătaru anunță trei elemente care trebuie gestionate, pentru a evita valul doi de coronavirus: Nu ține doar de noi

De mai multe luni, Donald Trump s-a arătat entuziast în privinţa efectelor posibile ale acesteia. "Cred că asta ar putea schimba situaţia", a declarat el în martie. "Sau poate că nu", a adăugat imediat.

În scurta sa trecere în revistă, Sean Conley a precizat că Donald Trump, 73 de ani, are o înălţime de 1,90 metri, cântăreşte 110 kilograme şi un ritm cardiac de 63 de bătăi pe minut.

Citește și: Valer Dorneanu, atenționare pentru DNA: ‘Trebuie să aplice legea și trebuie să aplice și deciziile Curții Constituționale’

"Datele ne arată că preşedintele este sănătos", a subliniat medicul, precizând că Donald Trump este la zi cu toate vaccinurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.