Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a stârnit o avalanșă de ironii, după o postare pe Twitter - greșeala care nu a trecut neobservată de internauți

trump texas

Preşedintele american Donald Trump a stârnit miercuri dimineaţă o avalanşă de ironii pe reţelele de socializare după o greşeală într-o postare pe Twitter despre alegerile din SUA, scrie agerpres.ro.

"Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce 'polonezii' ('poles') s-au închis!", a scris Trump pe Twitter, după mai multe ore de tăcere pe reţelele de socializare.

Preşedintele a înlocuit după câteva minute cuvântul 'poles' cu 'polls' ('secţii de vot', 'urne'), însă nu suficient de repede pentru ca greşeala să treacă neobservată.

Cuvântul 'polonezi' a început să devină viral pe Twitter după postarea iniţială, în numai 45 de minute fiind înregistrate 60.000 de menţionări pe Twitter.

Greşeala a fost ridiculizată în online şi în media americane.

Diego Maradona, operat pe creier - Ce spune medicul jucătorului despre intervenția care a durat peste o oră


Eurodeputatul polonez şi fost ministru de externe Radoslaw Sikorski s-a întrebat: "Mai întâi guvernul nostru naţionalist, iar acum şi Donald Trump vor să îi închidă pe polonezi? De ce?"

Reţeaua de socializare Twitter şi-a avertizat miercuri utilizatorii cu privire la mesajul postat pe platformă de preşedintele în exerciţiu al SUA, republicanul Donald Trump, în care liderul de la Casa Albă şi-a acuzat rivalii democraţi că încearcă să fure alegerile.

"Am plasat un avertisment în privinţa tweet-ului postat de pe contul @realDonaldTrump pentru că acesta conţine o afirmaţie potenţial înşelătoare legată de un scrutin", a anunţat Twitter miercuri.

Trump nu a oferit nicio dovadă în sprijinul acuzaţiei sale că oponenţii încearcă "să fure alegerile".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.