Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a transmis un mesaj către toți aliații SUA, inclusiv România: 'Legătura noastră nu poate fi sfărâmată'

Donald Trump

Președintele american Donald Trump, prezent joi la o ceremonie de comemorare a Debarcării din Normandia, ce a avut loc în Franța, a încercat să reasigure aliații SUA în contextul preocupărilor privind soliditatea angajamentelor Washingtonului față de partenerii săi, informează MEDIAFAX.

"Către toți prietenii și partenerii noștri - alianța noastră neprețuită a fost creată în focul luptei, testată în experiențele războiului și dovedită prin binecuvântările păcii. Legătura noastră nu poate fi sfărâmată", a declarat liderul american, care a omagiat militarii aliați care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Citește și: Document BOMBĂ depus de CNSAS la Curtea de Apel București în cazul colaborării lui Traian Băsescu cu Securitatea .

"În deceniile care au urmat , America a înfrânt comunismul, a asigurat drepturi civile (…) și apoi a continuat spre noi frontiere", a mai spus Trump, adăugând: "Iar astăzi, America este mai puternică decât oricând".

La rândul său, președintele francez Emmanuel Macron le-a mulțumit militarilor americani care au participat la Debarcarea din Normandia.

"Franța nu uită" ce au sacrificat veteranii americani pentru eliberarea țării, a mai afirmat Macron.

Citește și: Document BOMBĂ depus de CNSAS la Curtea de Apel București în cazul colaborării lui Traian Băsescu cu Securitatea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.