Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, anunțul momentului despre alegerile primare: 'Deci nu voi participa la dezbateri!'

politico.com
trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a confirmat că nu va participa la dezbaterile pentru alegerile primare ale Partidului Republican, prima dintre acestea urmând să aibă loc miercuri, relatează luni AFP, citat de Agerpres.

"Publicul ştie cine sunt şi ce preşedinţie de succes am avut, cu independenţa energetică, graniţe şi o armată puternice, cele mai importante reduceri de impozite şi reglementări, fără inflaţie, economia cea mai puternică din Istorie şi multe alte lucruri", a afirmat Trump pe platforma sa Truth Social.

"DECI NU VOI PARTICIPA LA DEZBATERI!", a adăugat el, susţinând că beneficiază de 62% din intenţiile de vot în alegerile primare republicane, având 46 de puncte procentuale înaintea celui mai important rival al său, guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis.

Cu cinci luni înainte de începerea alegerilor primarelor, care îl vor nominaliza pe candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane din 2024, Donald Trump se bucură de un sprijin mai puternic ca niciodată. Dar eşecurile sale în plan judiciar aruncă o umbră asupra încercării de a reveni la Casa Albă.

Miliardarul republican este acuzat de presiuni electorale în timpul alegerilor prezidenţiale din 2020, de gestionare neglijentă a unor documente confidenţiale şi de plăţi suspecte către o fostă actriţă de filme porno.

Fostul preşedinte a pledat nevinovat în toate aceste cazuri, pe care le descrie drept o "vânătoare de vrăjitoare", condusă de administraţia Biden.

Prima dezbatere republicană este programată să aibă loc miercuri la Milwaukee, în nord-estul Statelor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.