Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump apără candidatul Casei Albe la Curtea Supremă și califică acuzațiile la adresa sa 'total politice'

NYMag
Donald Trump

Acuzaţiile de agresiune sexuală la adresa judecătorului Brett Kavanaugh, nominalizat de Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, sunt "total politice", a declarat luni la New York preşedintele american, relatează AFP preluată de Agerpres.

"Este un bărbat perfect cu un trecut ireproşabil", "un om remarcabil", a declarat Trump în legătură cu magistratul conservator. "Tot ce iese brusc la iveală, în opinia mea, are motivaţie total politică", a menţionat preşedintele Trump, referindu-se la faptul că aceste acuzaţii au fost dezvăluite la trei decenii după faptele invocate.

Încă o femeie l-a acuzat de comportament sexual nepotrivit pe judecătorul Brett Kavanaugh, nominalizat de preşedintele Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, a relatat duminică revista The New Yorker, citată de AFP.

Noua acuzaţie survine cu patru zile înainte de audierea în Senatul Statelor Unite a lui Christine Blasey Ford, prima femeie care a susţinut că a fost agresată sexual de Kavanaugh, la începutul anilor '80, pe vremea când ei erau colegi de liceu. Ea urmează să depună mărturie joi, când comisia judiciară a Senatului va afla oficial şi punctul de vedere al judecătorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.