Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump avertizează că se pregătește FRAUDAREA alegerilor prezidențiale: Liderul SUA spune că scrutinul s-ar putea repeta

Agerpres
Donald Trump

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat, marţi, că utilizarea masivă a voturilor prin poştă în scrutinul prezidenţial din noiembrie riscă să genereze fraude electorale şi să conducă la repetarea alegerilor, anunță MEDIAFAX.

Donald Trump a criticat frecvent folosirea votului prin poştă în scrutinul prezidenţial din noiembrie, în contextul restricţiilor antiepidemice.

Potrivit analiştilor politici, jumătate din voturile din scrutinul prezidenţial şi parlamentar programat în noiembrie ar putea fi trimise prin poştă, din cauza epidemiei de coronavirus.

Citește și: Anunț neașteptat! Ce premier va pune PSD după moţiune

"Se va ajunge la un scrutin fraudat şi nu vor avea niciodată un rezultat", a declarat Donald Trump marţi, conform agenţiei de presă Reuters.

"Vor trebui să refacă scrutinul, şi nu vrea nimeni acest lucru", a spus Trump.

Preşedintele SUA nu are autoritatea de a reprograma un scrutin, iar alegerile nu au fost repetate niciodată în Statele Unite.

Donald Trump se va confrunta cu Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, în scrutinul prezidenţial din noiembrie. Potrivit sondajelor de opinie, Joe Biden, fost vicepreşedinte al SUA, are un avans de aproximativ 10%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.