Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump bagă și el capul în poză: LAUDE SUPREME pentru Vladimir Putin și felicitări pentru Franța, noua campioană mondială la fotbal

Reuters
Trump matreata

Preşedintele american, Donald Trump, a felicitat duminică echipa naţională a Franţei pentru câştigarea, cu un fotbal "extraordinar", a titlului mondial, dar şi pe omologul său, Vladimir Putin, şi Rusia pentru organizarea unui campionat "cu adevărat grandios", transmite EFE.

"Felicitări Franţei, care a jucat un fotbal extraordinar, pentru câştigarea Cupei Mondiale 2018", a scris Trump, pe contul său de Twitter, la câteva minute după ce arbitrul a fluierat finalul meciului din capitala Rusiei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aduce

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.

Francezii s-au impus prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).

Citește și: Lidl a dat lovitura! Ce urmează să lanseze gigantul german

Pe de altă parte, preşedintele SUA a adresat felicitări Rusiei şi lui Vladimir Putin pentru organizarea unui Mondial "cu adevărat grandios, unul din cele mai bune din toate timpurile".

Trump se va întâlni luni la Helsinki cu Putin, care a asistat la finala Cupei Mondiale, într-un prim summit bilateral în care se aşteaptă să discute despre Siria, Ucraina, controlul armamentului şi presupusa ingerinţă rusă în alegerile americane din 2016.

Citește și: Suma este astronomică! Cât ar fi cerut Daniela Crudu pentru o partidă de sex .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.