Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump bate cu pumnul în masă și îi acuză de 'revoltă' pe guvernatorii care nu acceptă reluarea activităţilor economice

ABC News
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a catalogat, marţi, drept "revoltă" refuzul unor guvernatori din Partidul Democrat de a permite, în contextul epidemiei, reluarea activităţilor economice în statele pe care le conduc, anunță MEDIAFAX.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a semnalat că va refuza reluarea prematură a activităţilor, de teama unui nou val de contagiere cu noul coronavirus. Poziţii similare au fost adoptate de guvernatorii statelor California, Oregon şi Washington.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

"Să le spuneţi guvernatorilor democraţi că «Revolta de pe Bounty» a fost unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. O revoltă bună, de stil vechi, acum şi atunci este un lucru încântător şi revigorant de văzut, mai ales când rebelii au nevoie de atât de multe lucruri din partea Căpitanului. Prea uşor!", a declarat Donald Trump prin Twitter.

Preşedintele SUA a semnalat luni că lui îi revine ultima decizie privind reluarea activităţilor economice. Însă Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a reacţionat, potrivit CNN: "Dacă ne ordonă redeschiderea într-un mod care ar afecta sănătatea publică în statul meu, nu voi face acest lucru. Nu avem rege în ţara asta, avem Constituţie şi alegem preşedintele".

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

În Statele Unite se înregistrează 592.743 de cazuri de coronavirus şi 24.737 de decese, dintre care 7.905 în zona metropolitană New York, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.