Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a luat decizia: și-ar putea anunța în câteva zile candidatura la alegerile prezidențiale din 2024

smartradio.ro
trump

Președintele Comitetului Republican de Studiu, Jim Banks, s-a întâlnit marți seară cu fostul președinte Trump la Trump National Golf Club Bedminster și a declarat că fostul președinte este "foarte optimist" și că "s-a hotărât" în legătură cu 2024 - o decizie pe care o va face publică "într-o chestiune de timp".

Banks, republican din Indiana, și mai mulți politicieni din Comitetul de studiu republican din Camera Reprezentanților, printre care și reprezentanții Brian Babin, Mike Kelly, Claudia Tenney, Victoria Spartz, Pat Fallon, Mike Carey, Lisa McClain, Michael Cloud, Randy Weber, Troy Nehls și Erin Houchin, candidat la Congresul din Indiana, s-au întâlnit cu Trump la reședința sa din New Jersey.

"Nu părea deloc învins - era foarte înflăcărat, foarte optimist", a declarat Banks în exclusivitate pentru Fox News despre atitudinea lui Trump, la doar o zi după ce FBI a efectuat o percheziție în locuința sa de la Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. "A fost o conversație grozavă de trei ore despre ce fac acum republicanii din Camera Reprezentanților pentru a recâștiga majoritatea și ce vom face cu ea când vom câștiga", a mai spus Banks.

În ceea ce privește planurile lui Trump cu privire la o candidatură la Casa Albă în 2024, Banks a spus că fostul președinte a declarat grupului că "s-a hotărât". "El a spus că ne va plăcea decizia lui și este doar o chestiune de timp până când va face cunoscută această decizie", a declarat Banks pentru Fox News, adăugând că Trump "s-a bucurat marți de încurajări" din partea membrilor RSC pentru "a face cunoscută decizia cât mai curând".

"El nu face decât să ne ajute să recâștigăm mai multe locuri în noiembrie", a spus Banks. "Partidul Republican este mai mare și mai puternic ca niciodată datorită conducerii lui Donald Trump".

Banks a spus că republicanii "au nevoie ca alegătorii lui Trump să iasă în mare măsură pentru a crește o majoritate istorică a republicanilor în Camera Reprezentanților, pentru a deschide apoi calea pentru a câștiga Casa Albă în 2024".

Trump se afla la New York, în timp ce locuința sa din Palm Beach, Florida, a fost percheziționată.

Agenții FBI nu i-au permis avocaților lui Trump să privească în timp ce au percheziționat reședința privată a lui Trump luni dimineața devreme, a declarat o sursă pentru Fox News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.