Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, cel mai mare preşedinte american de la Abraham Lincoln, în viziunea lui Jon Voight

Instagram
Donald Trump

Actorul Jon Voight susţine, în două înregistrări video publicate pe contul său de Twitter, că Donald Trump este „cel mai mare preşedinte american de la Abraham Lincoln”, potrivit news.ro

În clipurile dedicate republicanilor, starul din „Coming Home” (1978), pentru care a fost premiat cu Oscar, spune că actualul preşedinte al SUA are „un cod moral al datoriei” transmis de la Lincoln şi că Trump a făcut „corect fiecare mutare”.

Actorul în vârstă de 80 de ani mai este de părere că Trump a făcut ţara „mai sigură, mai puternică” şi cu mai multe locuri de muncă.

„Oameni din Partidul Republican, ştiu că veţi fi de acord cu mine când spun că preşedintele nostru se bucură de respectul nostru suprem şi de dragostea noastră. Munca lui nu este uşoară, pentru că se luptă cu Stânga şi cuvintele lor absurde de distrugere”.

El a adăugat: „Nu vă lăsaţi păcăliţi de stânga politică, pentru că noi suntem oamenii acestei naţiuni care sunt martorii triumfului. Aşadar, să stăm alături de preşedintele nostru, alături de acest adevăr: preşedintele Trump este cel mai mare preşedinte de la Abraham Lincoln”.

Sâmbătă, Trump i-a mulţumit lui Voight (scriindu-i prenumele greşit) pentru mesaje. „Mulţumesc, John, atât de drăguţ!”, a scris el.

Nu este prima dată când Voight publică mesaje scrise sau video în sprijinul lui Donald Trump. El l-a susţinut pe republican şi în campania prezidenţială.

În luna martie, preşedintele Donald Trump a anunţat că îl numeşte pe actorul Jon Voight în consiliul de administraţie al John F. Kennedy Center pentru arte performative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.