Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump continuă conflictul cu presa

www.rawstory.com
Donald Trump

Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Alba, a anuntat luni ca nu-i va mai acredita pe jurnalistii cotidianului The Washington Post, acesta fiind ultimul exemplu de represalii împotriva organizatiilor de presa, relateaza AFP.

''Din cauza mediatizarii incredibil de inexacte a campaniei Trump, care a batut recordurile, revocam imediat acreditarile de presa pentru ziarul necinstit si sarlatan The Washington Post'', scrie candidatul republican pe Facebook. Decizia îi va împiedica pe jurnalistii cotidianului sa intre la mitingurile lui Trump.

''Decizia lui Donald Trump de a revoca acreditarile de presa ale cotidianului The Washington Post nu este altceva decât o repudiere a rolului unei prese libere si independente. Când mediatizarea nu corespunde cu ceea ce doreste candidatul, atunci o întreprindere de presa este interzisa'', a reactionat într-un comunicat Martin Baron, directorul redactiei cotidianului The Washington Post.

Candidatul republican ar fi reactionat la publicarea unui articol luni de catre cotidian, care a relatat ca Trump a parut ca-l asociaza pe presedintele Barack Obama cu extremistii jihadisti.

''Suntem condusi de un om care nu este destul de dur sau destul de inteligent, sau are altceva în cap'', declara Trump luni dimineata la Fox News. ''Ceva se întâmpla'', a adaugat el, deplângând refuzul lui Barack Obama de a folosi termenul de ''islamism radical''.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.