Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump continuă să evite presa: Președintele nu a mai răspuns întrebărilor reporterilor din ziua alegerilor

Vox
Donald Trump

Donald Trump continuă să evite presa. Președintele nu a mai răspuns întrebărilor reporterilor încă din ziua alegerilor, potrivit alephnews.ro.

În timp ce Trump atrage atenția printr-o „tăcere fără precedent“, Joe Biden se pregătește să-și preia noua funcție la Casa Albă

Donald Trump e tăcut în fața presei. Din ziua alegerilor prezidențiale din SUA, nu a mai răspuns la nicio întrebare venită din partea reporterilor, scrie CNN.

După cum știi, de atunci au trecut 20 de zile, însă Trump continuă să evite întrebările reporterilor, în timp ce Biden se pregătește să își preia noul rol la Casa Albă.

„Este o perioadă de tăcere fără precedent pentru președintele Statelor Unite“, spune jurnalistul CNN Brian Stelter. Declarațiile de presă „au dispărut practic de la Casa Albă și de la agențiile guvernamentale cheie“, adaugă el.

Citește și: Vești pentru toți elevi din România! Când s-ar putea redeschide școlile

Chiar dacă nu este ceva inedit ca secretarii de presă ai lui Trump să ia pauze lungi de la întâlnirile cu jurnaliștii acreditați la Casa Albă, Trump a fost extrem de conectat cu reporterii pe tot parcursul mandatului său, vorbind de multe ori cu ei pe peluza Casei Albe, în drum spre elicopterul prezidențial Marine One. Dar, începând cu 3 noiembrie, Trump s-a limitat la contul său de Twitter pentru a vorbi cu fanii.

Nu doar Trump evită presa. Secretarul interimar al apărării, Christopher Miller, nu a răspuns la nicio întrebare privind decizia de a retrage trupe din Afganistan și Irak. Nici vicepreședintele Mike Pence nu răspunde presei, chiar dacă rolul său este de șef al grupului operativ pentru coronavirus.

Kaitlan Collins, corespondentul CNN la Casa Albă, spune că ar fi vorba despre „o strategie a întregului guvern“. În același timp, Collins crede că apropiații lui Trump nu vor să răspundă la întrebări despre activitățile președintelui, deoarece echipa sa de campanie încă încearcă să răstoarne rezultatele alegerilor și știu că se vor confrunta cu întrebări despre aceste încercări, la care nu au răspunsuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.