Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump critică din nou presa: 'Dacă Putin mi-ar da Moscova, ei mi-ar zice că trebuia să primesc şi Sankt Petersburg'

Reuters
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a părăsit duminică Marea Britanie cu destinaţia Helsinki, unde va participa luni la un summit cu omologul său rus Vladimir Putin, apelând la Twitter pentru a lansa un nou atac la adresa presei, pe care a calificat-o drept "duşman al poporului", transmite dpa.

"În drum spre Helsinki, Finlanda, abia aştept întâlnirea de mâine cu preşedintele Putin", a scris Trump pe Twitter, după ce a părăsit aeroportul Prestwick din Glasgow, cel mai mare oraş al Scoţiei, la bordul Air Force One.

Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aduce

"Din nefericire, indiferent de cât de bine îmi merge la summit, chiar dacă mi-ar da marele oraş al Moscovei ca recompensă pentru toate păcatele şi relele comise de Rusia de-a lungul anilor, m-aş întoarce la critici spunându-mi-se că nu este suficient - că ar fi trebuit să primesc şi Sankt Petersburg!", a mai scris Trump.

"O mare parte din presa noastră este într-adevăr duşman al poporului şi tot ceea ce ştiu să facă democraţii este să reziste şi să obstrucţioneze! Din acest motiv există atâta ură şi disensiuni în ţara noastră - dar într-un anumit moment ne vom vindeca!", a adăugat preşedintele american.

Citește și: Lidl a dat lovitura! Ce urmează să lanseze gigantul german .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.