Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump dă LOVITURA: Nici el nu se aștepta la ce i se pregătește la Londra și la Paris / VIDEO

În timp ce Muzeul Madame Tussauds din Londra a putut prezenta creația în curs a unui Donald Trump din ceară, instituția rivală din Paris abia a început să creeze efigia noului lider de la Casa Albă, întrucât a mizat în mod eronat pe o victorie a lui Hillary Clinton, relatează Reuters.

Muzeul Grevin abia a început să lucreze la figura din ceară a lui Donald Trump, dar aproape a terminat-o pe aceea a lui Hillary Clinton, după ce a decis să-și asume riscul că outsider-ul nu va câștiga cursa pentru Casa Albă.

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

"Începem să lucrăm la ea și sculptura va fi gata în termen de șase luni", a declarat Yves Delhommeau, director interimar al instituției care reprezintă principala atracție turistică din Paris.

Ziarul Le Figaro susține că figura din ceară a lui Hillary Clinton va fi pusă la păstrare în caz că se va dovedi necesară în viitor.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

Dincolo de Canalul Mânecii, Madame Tussauds a creat deja sculpturile din lut ale republicanului Donald Trump și contracandidatei sale democrate Hillary Clinton înainte de alegerile de marți.

Muzeul a început acum realizarea figurii de ceară care va fi finalizată la timp pentru data de 20 ianuarie, când va avea loc învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

Pe pagina sa de Facebook, Madame Tussauds a dezvăluit marți capul din ceară al lui Trump, pe care un specialist a început foarte dificila muncă de inserție a părului pentru a recrea coafura foarte aparte a miliardarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.