Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump dezminte zvonurile conspiraționiștilor potrivit cătora ar fi înlocuit-o pe Malenia: 'Nebunia lor se accentuează pe zi ce trece!'

www.express.co.uk
Donald Trump Melania Trump

Preşedintele american Donald Trump a criticat vehement miercuri "teoriile complotului" potrivit cărora Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, ar fi înlocuită de o sosie în unele deplasări oficiale, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose .

Aceste zvonuri, care au mai circulat pe reţelele sociale de-a lungul timpului, au fost relansate după o vizită efectuată vineri de cuplul prezidenţial în Alabama, stat din sudul SUA, unde cel puţin 22 de oameni au murit la începutul acestei luni în două violente tornade.

Sub cuvântul-cheie #FakeMelania (FalsaMelania), mai mulţi internauţi au postat imagini care demonstrează, în opinia lor, că femeia care apare lângă Donald Trump nu era de fapt soţia sa.

"Fake News au fotoshopat poze cu Melania şi au propagat teorii ale complotului conform cărora în realitate nu ea s-a aflat alături de mine în Alabama şi în alte părţi", a transmis Trump pe Twitter, fără a preciza la cine se referă în acest caz prin termenul "Fake News". "Nebunia lor se accentuează pe zi ce trece!", a adăugat preşedintele.

Purtătoarea de cuvânt a lui Trump, Stephanie Grisham, şi-a exprimat încă de luni indignarea că sunt colportate astfel de zvonuri în mijlocul unei tragedii. "E o ruşine", a denunţat ea pe reţeaua Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.