Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, după ce a plătit doar 750 de dolari impozit: Sunt extrem de puţin îndatorat, am foarte puţine datorii în raport cu valoarea activelor

Tha New York Times
Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni că a achitat impozite de "milioane de dolari", precizând însă că este îndreptăţit la facilităţi fiscale, prin credite şi ca urmare a scăderii valorii activelor, anunță MEDIAFAX.

Donald Trump a reacţionat la un articol al cotidianului The New York Times potrivit căruia ar fi achitat impozite federale de doar 750 de dolari anual, în 2016 şi 2017, după o perioadă în care a raportat pierderi puternice ale companiilor pe care le deţine.

"Am plătit taxe de milioane de dolari, dar am fost îndreptăţit, ca toată lumea, la facilităţi pentru devalorizarea activelor şi la credite fiscale. Sunt extrem de puţin îndatorat, am foarte puţine datorii în raport cu valoarea activelor", a afirmat Donald Trump prn Twitter.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

Preşedintele SUA a subliniat că are "active extraordinare" şi o situaţie financiară "foarte impresionantă", potrivit agenţiei Reuters.

Donald Trump a refuzat să publice declaraţiile fiscale, argumentând că este vizat de un audit al Serviciului fiscal (IRS). Însă instituţia susţine că nu există interdicţii de publicare a declaraţiilor fiscale.

Potrivit cotidianului The New York Times, Donald Trump are datorii de sute de milioane de dolari din cauza pierderilor financiare suferite de companiile pe care le deţine, astfel că profită de situaţie pentru a evita plata impozitelor.

Donald Trump susţine că New York Times a obţinut ilegal datele despre situaţia sa fiscală, dar publicaţia a respins acuzaţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.