Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, după ce fostul său avocat a făcut declarații incriminatorii -O audiere falsă în timpul unui summit foarte important este un lucru teribil

newyorker.com
michael cohen

Donald Trump a criticat, joi, in Vietman, audierea fostului sau avocat in timpul summitului dintre presedintele SUA și liderul nord-coreean, relateaza CNN, potrivit Mediafax.

"Cred că desfășurarea unei audieri false precum aceasta în timpul unui summit foarte important este un lucru teribil", a declarat Trump.

Liderul de la Casa Albă l-a acuzat pe fostul său avocat că a mințit în audiere, însă a fost impresionat de faptul că acesta a sugerat că nu au existat ingerințe în ancheta privind Rusia.

Citeste si Donald Trump, după întâlnirea cu Kim Jong-Un: Coreea de Nord a cerut ridicarea integrala a sancțiunilor/ Nu avem aceeași viziune despre denuclearizare

In timpul audierii, Michael Cohen a spus că Donald Trump isi subevaluează averea pentru a plăti impozite mai mici, ca nu i-a spus ”în mod direct” să mintă Congresul cu privire la un proiect imobiliar prin care dorea construirea unui Trump Tower la Moscova, ci a făcut-o ”în felul său”, mentionand ca, în timp ce negocia afacerea cu Rusia în timpul campaniei, Trump îl privea în ochi şi-i spunea ”nu există nicio afacere în Rusia”, scrie Mediafax.

Mai mult, avocatul l-a acuzat pe presedintele SUA de rasism, precizand ca l-a auzit spunând că afroamericanii ”nu vor vota niciodată cu el pentru că sunt prea proşti”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.