Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump e acuzat că pregătește FRAUDAREA prezidențialelor: Vrea să schimbe Serviciul Poștal al SUA

cnn.com
biden trump

Preşedintele american, Donald Trump, a luat apărarea luni eforturilor administraţiei sale de a schimba Serviciul Poştal al SUA înaintea alegerilor din noiembrie, în ciuda protestelor democraţilor şi ale altor critici, şi a spus că va sprijini încercările de a extinde votul în persoană, relatează Reuters.

Într-un interviu pentru Fox News, Trump a declarat că va sprijini extinderea numărului de cabine de vot, votarea anticipată şi alte măsuri, dar şi-a reiterat atacurile împotriva votului prin corespondenţă.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

Trump a spus că îşi doreşte ca agenţia poştală "să funcţioneze eficient", scrie agerpres.ro.

"Nu este o 'chestiune a lui Trump'", a adăugat el, spunând că recentele modificări administrative nu sunt o încercare de a îngreuna votarea înaintea alegerilor prezidenţiale.

Citește și: Ultimă oră! Începe! Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Declaraţia lui Trump vine cu câteva ore înainte ca democraţii din Camera Reprezentanţilor să organizeze o teleconferinţă pentru a discuta despre planul preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, de a-i convoca pe congresmeni pentru un vot în a doua parte a săptămânii.

Camera Reprezentanţilor ar urma să analizeze o lege de protejare a Serviciului Poştal în faţa a ceea ce Nancy Pelosi a numit duminică drept "o campanie" a lui Trump "de a sabota alegerile prin manipularea Serviciului Poştal pentru a-i priva pe votanţi de dreptul lor electoral".

Citește și: Alexandru Rafila vine cu noi vești despre vaccinul contra COVID-19! Când ar putea să apară

Câţiva procurori generali democraţi ai unor state iau de asemenea în considerare o posibilă acţiune în justiţie pentru a opri schimbările la Serviciul Poştal care ar putea afecta rezultatul alegerilor.

Democraţii l-au acuzat pe Trump, care este în urma candidatului democrat Joe Biden în sondajele de opinie, că încearcă să slăbească Serviciul Poştal, care are dificultăţi financiare, pentru a elimina votul prin corespondenţă. Trump a declarat în mod repetat şi fără dovezi că o avalanşă de voturi prin corespondenţă ar duce la fraude.

Citește și: Dumitru Coarnă: ‘A fost stabilit ca, începând cu data de astăzi, să fie revocate toate’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.