Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump e în centrul unui scandal înainte de întâlnirea cu Iohannis: 'Vom lupta şi vom câştiga'

donald trump

Preşedintele Donald Trump nu este un mincinos, a reacţionat joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, după ce la o conferinţă de presă a fost întrebată despre afirmaţia fostului director al FBI, James Comey, care l-a acuzat pe Trump că a 'minţit', transmite agenţia EFE.

'Pot afirma cu certitudine că preşedintele nu este un mincinos şi chiar mă simt jignită de această întrebare', a spus purtătoarea de cuvânt, scrie agerpres.ro.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

Audiat joi de Comitetul pentru Informaţii al Senatului american, fostul director al FBI demis de Trump, James Comey, l-a acuzat de 'minciuni' pe liderul de la Casa Albă, care i-ar fi cerut - dar fără un ordin explicit - să nu-l mai investigheze pe fostul consilier de securitate naţională Michael Flynn, în cadrul anchetei privind imixtiunea Rusiei în scrutinul prezidenţial american.

Donald Trump încă nu a răspuns acuzaţiilor lui Comey, dar a evocat indirect acest subiect într-o intervenţie la un eveniment politic în faţa susţinătorilor săi, care s-a desfăşurat în timp ce fostul director al FBI era audiat în faţa comitetului senatorial.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

'Vom lupta şi vom câştiga (...) Am un obiectiv: voi lupta pentru americani şi pentru America întâi (...) Ştim să luptăm mai bine şi nu vom abandona niciodată, niciodată', a spus liderul de la Casa Albă.

Purtătoarea sa de cuvânt a precizat în faţa presei că Trump îi va răspunde lui Comey printr-o declaraţie ce va fi prezentată de avocatul personal al preşedintelui.

Citește și: Ultima propunere a Facebook: Tehnologia care ne citește gândurile și le transformă în mesaje scrise .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.