Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump e LOVIT din interior: Ce i s-a întâmplat președintelui SUA

trump, casa alba

Consilierul economic şef al lui Donald Trump, Gary Cohn, a criticat reacţia preşedintelui american la violenţele de la Charlottesville, considerând că liderul de la Casa Albă trebuie "să facă mai mult" pentru condamnarea suprematiştilor albi, relatează AFP.

"Această administraţie poate şi ar trebui să facă mai mult pentru a condamna în mod constant şi fără echivoc aceste grupuri. Să facem tot ce putem pentru a reduce diviziunile care există în interiorul comunităţilor noastre", a afirmat Cohn într-un interviu publicat vineri de Financial Times.

Citește și: Cum a investit Gigi Becali milioanele de euro câștigate în sezonul actual al cupelor europene

Zvonurile despre plecarea lui Gary Cohn din administraţie au agitat pieţele financiare în urmă cu o săptămână înainte de o dezminţire a Casei Albe, scrie agerpres.ro.

"Ca un american patriot, sunt reticent să-mi părăsesc postul (...), pentru că eu cred că este datoria mea să îmi ţin angajamentul de a lucra pentru americani", a explicat el.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Ce s-a descoperit

"Dar, de asemenea, mă simt obligat să îmi exprim nemulţumirea faţă de ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni", a adăugat fostul bancher, care ia pentru prima dată poziţie cu privire la acest subiect.

Influentul şef al Consiliului Economic Naţional (NEC) al Casei Albe, Cohn, care este evreu, era prezent alături de Donald Trump în faţa ascensoarelor de la Trump Tower când acesta a provocat un val de indignare spunând că răspunderea pentru violenţele care au zguduit Charlottesville trebuie căutată "de ambele părţi".

Citește și: Lovitură de proporții pentru Antene! O vedetă și-a dat DEMISIA – ce politician o susține

Numele lui Gary Cohn, fost număr doi al băncii Goldman Sachs, este invocat în mod regulat ca posibil şef al Rezervei federale americane (Fed), dacă Donald Trump decide să nu reînnoiască mandatul actualei șefe, Janet Yellen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.