Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump e pe cale să piardă tot: SCANDAL MONSTRU legat de AVEREA sa înainte de alegeri

time.com
donald trump

Miliardarul candidat la Casa Alba e implicat intr-un nou scandal inainte de alegeri. Cei de la New York Times au facut publice informatii conform carora Donald Trump, ar fi evitat, in mod legal, sa plateasca taxe timp de 18 ani declarand pierderi de 916 milioane de dolari in 1995.

Chestiunea extrem de sensibila a taxelor miliardarului american este primordiala, deoarece magnatul imobiliar a refuzat intotdeauna sa isi faca publice declaratiile de venit.

Citeste si: Fostul principe Nicolae REFUZĂ biletul de reprimire în familia regală: Ce i s-a propus

Publicarea declaratiilor de venit este un gest pe care il fac in mod traditional candidatii la presedintia SUA in dorinta de transparenta. Rivala sa democrata Hillary Clinton s-a conformat acestei traditii.

New York Times sustine ca a avut acces, printr-o sursa anonima, la declaratia fiscala a lui Donald Trump pentru anul 1995. Si, sustine cotidianul, miliardarul si-ar fi "declarat pierderi de 916 milioane de dolari". Chiar daca nu se cunosc veniturile sale impozabile pentru anii care au urmat, aceasta suma colosala este posibil sa-i fi permis sa deduca legal 50 de milioane de dolari din veniturile impozabile in fiecare an "timp de 18 ani", adica pana in 2013.

Citește și: A ieșit GOALĂ din saună ca să prindă hoțul / VIDEO

Aceste pierderi uriase ale lui Trump ar fi fost cauzate, conform New York Times, de esecurile rasunatoare din lumea cazinourilor din Atlantic City, pe Coasta de Est, si de alte probleme, in sectorul hotelier si in transportul aerian.

Solicitat sa comenteze articolul din cotidianul american, candidatul republican nu a reactionat pentru moment.

Echipa sa de campanie a publicat un comunicat care nu face referire la pierderi de 916 milioane de dolari, dar da asigurari ca Donald Trump, "un om de afaceri talentat", "nu plateste mai multe impozite decat cere legea", anunta stirileprotv.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, suspectată că a apelat la mamă surogat

"Nu este decat prelungirea campaniei Clinton, a Partidului Democrat si a intereselor lor specifice", a mai spus echipa de campanie a miliardarului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.