Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump e supărat că nu e profet în SUA: 'Decât să recunoască victoria mea, mai bine își doresc să eșueze acest acord istoric'

AP
Kim Trump

Preşedintele american Donald Trump susţine într-o postare pe Twitter că acordul cu Coreea de Nord este lăudat de toată Asia şi că oamenii sunt „foarte fericiţi”, în timp ce în SUA, unii ar prefera mai degrabă să eşueze decât să recunoască o victorie a lui Trump.

„Acordul privind dezarmarea nucleară a Coreei de Nord este lăudat şi celebrat de toată Asia. Ei sunt atât de fericiţi! Aici, în ţara noastră, unii ar prefera să vadă acest acord istoric cum eşuează decât să recunoască o victorie a lui Trump, chiar dacă ar salva milioane de vieţi”, a afirmat preşedintele american pe Twitter.

Citește și: A rupt rândurile: Cine a fost lider de audiență în toată țara

Donald Trump şi liderul nord-coreean, Kim Jong Un, s-au întâlnit la un summit istoric în Singapore, unde au semnat un acord în care Coreea de Nord se angajează să lucreze pentru dezarmarea nucleară.

Acordul a fost criticat de unii analişti pentru că nu oferă detalii concrete privind felul în care s-ar ajunge la dezarmarea nucleară, scrie news.ro.

Citește și: Piedone revine pe scena politică: Ce funcție va avea fostul edil

De asemenea, Trump a promis încetarea exerciţiilor militare comune cu Coreea de Sud, considerate o provocare de regimul nord-coreean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.